10 Fakta Yang Kami Belajar Mengenai SUGA BTS Dalam Siaran Langsung Hari Jadinya

Kenali lelaki hari jadi ini dengan lebih baik.

Mulai 9 Mac, Suga BTS secara rasminya satu tahun lebih tua dan lebih bijak! Untuk memulakan sambutan ulang tahunnya yang ke-29, Suga menganjurkan siaran langsung. Berikut adalah 10 perkara yang kami pelajari tentang dia semasa siaran langsung!

1. Ibunya membuatkan dia sup rumpai laut untuk hari jadinya.

Suga menjamu selera dengan masakan buatan sendiri ibunya untuk makan tengah hari. Di Korea, sup rumpai laut adalah hidangan hari jadi tradisional.

2. Tingginya tidak berubah sama sekali.

Seorang pelajar sekolah menengah bertanya kepada Suga sama ada mereka masih boleh menjadi lebih tinggi. Baiklah, mereka mungkin, tetapi perkara yang sama tidak boleh dikatakan untuk Suga. “Saya mempunyai ketinggian yang sama sejak tahun pertama sekolah menengah,” katanya. “Saya tidak yakin mengenainya…”

3. Malah “Minstadamus” tidak dapat melihat jauh ke masa hadapan.

Suga kini berusia 30 tahun (umur Korea), dan dia masih membungkus kepalanya di sekelilingnya. Dia berkata bahawa dia masih berasa berusia 22 tahun, dan dia tidak menjangkakan bagaimana rasanya memasuki usia 30-an. “Saya fikir masa akan berhenti pada usia 25 atau 26,” katanya.

4. Dari mana datangnya pianonya?

Ia diberikan kepadanya oleh salah seorang kawan lelakinya yang lebih tua. “Seorang ahli muzik hyung memberi saya piano ini,” katanya. “Ia betul-betul berat.”

5. Perspektif beliau mengenai usia 30 tahun.

Semasa siaran langsung, peminat memuji Suga tentang betapa mudanya dia kelihatan selama 30 (umur Korea). Pertama sekali, seperti yang dinyatakan oleh Suga, 30 bukanlah usia tua. Dia berkata, main-main, “Saya belum tua lagi.”

Bagi kebanyakan orang, usia 30 tahun boleh menakutkan, menandakan tamatnya masa muda, tetapi Suga mempunyai pandangan yang lebih positif. “Bukankah 30 adalah usia yang hebat?” katanya. “Ia adalah zaman di mana segala-galanya mungkin.”

6. Berapa lama BTS akan menyanyi dan menari di atas pentas?

Jika anda tidak dapat menghadiri konsert BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE, jangan risau. Anda akan mendapat peluang lagi! Menurut Suga, BTS akan terus mengadakan konsert selagi mereka mampu secara fizikal.

7. Serius, buang rutin penjagaan kulit!

Setiap kali Suga disiarkan secara langsung, peminat memintanya menumpahkan rutin penjagaan kulit “rahsianya”. “Saya mengatakan ini setiap kali,” katanya. “Saya tidak mempunyai rutin penjagaan kulit…saya hanya menggunakan losyen.” Apakah losyen ajaib ini dan di mana kita boleh membelinya?

8. Sebab mengapa Suga tidak aktif di Instagram

Sesetengah ahli BTS menghabiskan lebih banyak masa pada apl berbanding yang lain. Suga berkata bahawa dia mahu menyiarkan lebih banyak foto, tetapi dia tidak mempunyai banyak. Selepas mempunyai telefon semasanya selama kira-kira empat tahun, Suga masih belum menggunakan storan 128 GBnya.

9. Anda mahu spoiler?

Berikut adalah spoiler. Suga menipu peminat dengan maklumat “rahsia” tentang konsert BTS yang akan datang dan banyak lagi. “Di konsert itu,” kata Suga. “BTS akan muncul.”

10. Pengalaman COVID-19 beliau

Setiap orang yang dijangkiti COVID-19 mempunyai pengalaman yang berbeza dengan virus itu. Gejala boleh berkisar dari ringan hingga teruk, tetapi untungnya, simptom Suga adalah seperti selsema. Dia diberitahu bahawa dia tidak perlu mengambil booster (tembakan ketiga), buat masa ini, kerana dia telah pulih daripada virus itu.

Share this…
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Similar Posts