KELLY CLARKSON Melengkapkan Penyelesaian Cerai dengan Bekas Suami

Kelly Clarkson dan Brandon Blackstock akhirnya telah menyelesaikan kes perceraian pahit mereka, dan Kelly menjauhkan diri dengan bahagian terbesar aset, walaupun dia mendapat sokongan yang lumayan.

Hakim Mahkamah Tinggi L.A., Scott Gordon baru sahaja menandatangani syarat tersebut. Kelly akan mempunyai hak penjagaan utama 2 anak mereka. Brandon, yang tinggal di Montana, akan mempunyai anak-anak satu hujung minggu sebulan … sekurang-kurangnya buat masa ini.

Bercakap tentang Montana, seperti yang kami laporkan, Kelly akan mengekalkan ladang Montana, tetapi Brandon dibenarkan tinggal di sana sehingga 1 Jun. Bagaimanapun, dia mesti membayar sewanya — $12,500 sebulan.

Jika Brandon berpindah dari Montana ke negeri lain, aturan jagaan akan dinilai semula.

Seperti yang kami laporkan, Brandon mencabar pranikah mereka, tetapi selepas perbicaraan hakim mengesahkan kesahihannya — dan itu merupakan kemenangan besar bagi Kelly. Kami diberitahu dia memperoleh kira-kira $20 juta setahun, dan itu sahaja miliknya.

Brandon akan mendapat sokongan pasangan — $115,000 sebulan — tetapi itu akan berakhir pada Januari 2024.

Dia juga mendapat $45,600 sebulan sebagai nafkah anak. Walaupun dia hanya mendapat anak-anak 1 hujung minggu sebulan, jumlah itu menggambarkan kos overhead yang perlu dia bayar untuk memastikan anak-anak boleh tinggal dengan selesa. Peguam Kelly, Laura Wasser, boleh kembali ke mahkamah dan meminta pelarasan jika, katakan, Brandon berpindah ke tempat lain dan perbelanjaan overhed berubah.

Dia juga membayarnya $1.3 juta sebagai sebahagian daripada penyelesaian.

Sungguh ironis … selepas penyelesaian dimuktamadkan, Kelly menyanyikan “I Will Always Love You” di Anugerah ACM malam Isnin. Jika dia menyanyi kepada sesiapa, itu jelas Dolly Parton dan bukan Brandon.

Hakim mengembalikan status bujang mereka pada bulan September. Hakim juga mengeluarkan Blackstock daripada nama Kelly, dan dia kini menggunakan nama Kelly Brianne. Brianne ialah nama tengahnya, dan walaupun secara profesional dia masih dikenali sebagai Kelly Clarkson, secara sah dia telah menggugurkan Clarkson. Nampaknya dia membuat perubahan kerana dia bukan peminat bapanya.

Akhirnya, kes ditutup.

Share this…
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Similar Posts