TWENTY FIVE TWENTY ONE : Barisan Pelakon

Ringkasan

Drama tentang kisah romantik dua orang yang pertama kali bertemu ketika mereka berumur 22 dan 18, kemudian sekali lagi empat tahun kemudian pada usia 25 dan 21. Kisah ini mengikuti pertumbuhan murni dan sengit remaja yang belum matang dan keseronokan dan kesukaran antara persahabatan dan cinta.

Pelakon

Kim TaeRi sebagai Na HeeDo

HeeDo menjadi pemain lawan pedang profesional untuk pasukan Lawan pedang Kebangsaan selepas banyak liku-liku. Pasukan sekolah menengahnya terpaksa dibubarkan kerana krisis kewangan IMF yang melanda Korea Selatan pada akhir 1990-an. Dia seorang yang berani yang tidak tahu mengalah.

Nam JooHyuk sebagai Baek YiJin

YiJin ialah anak sulung dalam sebuah keluarga yang dimusnahkan oleh IMF. Selepas dia kehilangan semua wangnya, dia menjadi wartawan. Bagi menyara kehidupan, dia juga bekerja sambilan di kedai sewa buku dan sebagai penghantar surat khabar.

Bona WJSN sebagai Go YooRim

YooRim ialah pemenang pingat emas lawan pedang termuda dan saingan Na HeeDo. Dia seorang pemain pedang yang berkarisma, tetapi apabila dia menanggalkan pakaian pagarnya, dia seorang yang cantik, peramah dan kuat semangat.

Choi HyunWook sebagai Moon JiWoong

Seorang influencer dengan personaliti dan gaya yang unik. Matlamat utamanya ialah menerima lencana “Ahli Hari Ini” di Cyworld, tapak media sosial teratas Korea Selatan, pada awal 2000-an.

Lee JuMyoung sebagai Ji SeungWan

Dikenali sebagai “Joan of Arc”, dia yang pertama di sekolah dan presiden kelasnya tetapi penuh dengan pemberontakan di hati. Dia adalah sebahagian daripada jabatan penyiaran dan rancangan radio lanun DJ di mana dia bersemangat berkongsi kebimbangan dengan pendengar tentang era, masyarakat, sekolah dan kehidupan individu ini.

Share this…
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Similar Posts