“TOMORROW” (2022 Drama): Barisan Pelakon

Ringkasan

Drama tentang pencari kerja, Choi JunWoong, yang koma dan akhirnya menjadi ahli Pasukan Pengurusan Krisis Khas dunia bawah tanah.

Barisan Pelakon

Kim HeeSeon sebagai GuRyun

Grim Reaper yang berkarisma dengan masa lalu yang tersembunyi. Dia adalah ketua Pasukan Pengurusan Krisis dan mengetuai Choi JunWoong dan Lim RyungKu untuk menyelamatkan nyawa orang yang sedang mempertimbangkan untuk membunuh diri. Walaupun imejnya yang berhati dingin, dia mempunyai kemesraan yang mengutamakan kehidupan orang lain.

RoWoon SF9 sebagai Choi JunWoong

Seorang pencari kerja jangka panjang yang mengalami koma kerana kesilapan membuat Pasukan Pengurusan Krisis. Dia menjadi separuh manusia dan separuh semangat dan memulakan kerja dengan Pasukan Pengurusan Krisis Khas sebagai pekerja termuda. Dia bertemu dan membantu orang dalam krisis dengan Grim Reaper, GuRyun.

Lee SooHyuk sebagai Park JoongGil

Ketua Pasukan Pengurusan Kemanusiaan di ibu pejabat pengurusan roh. Dia memancarkan kesejukan yang dicirikan oleh muka poker. Dia seorang yang berpegang teguh pada prinsipnya dan sering bertelagah dengan ketua Pasukan Pengurusan Krisis, GuRyun.

Yoon JiOn sebagai Lim RyungKu Lim

RyungKu bekerja dengan GuRyun, sebagai Timbalan pasukan Pengurusan Krisis Khas dunia bawah tanah. Seorang penjaga keseimbangan kehidupan kerja yang memerhati dengan teliti jadual kerja 8 jamnya.

Share this…
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Similar Posts