Bella Down Sindrom : 10 Respon Twitter

Isu ini telah mendapat pelbagai respon dari netizen di media Twitter seperti berikut:

1. “Kak… kita sibuk tuntuk keadilan untuk Bella. Simpan kata-kata baik awak untuk orang lain.”

2. “Kak, tolong simpan apa-apa yang awak lawan untuk siri awak sendiri ya? Bercakap soal adil, kau tengok badan Bella berlubang-lubang tu, mana adilnya pada dia? Jangan buat bising di sini. Awak cuma penuh dengan sampah.”

3. “‘Peace’ dan ‘mini love’ untuk Bella.”

4. “Peguam ni suka perhatian. Suka sangat upload kes dekat Twitter. Kes Awal Ashaari pun dia sibuk kongsi.”

5. “Nampaknya kes Bella dah jadi bahan politik untuk sesetengah orang. Tapi adakah Siti Bainun berkaitan dengan Tun Mahathir dan Tun Siti Hasmah?”

“Kalau betul, jadi awak tahu dari mana dia dapat semua duit dan kekuatan untuk lawan sehabis baik.”

6. “Kalau ini betul, ada tempat khusus dalam neraka untuk dia. Harap-harap yang hidup dia dalam penjara 100 kali teruk dari apa yang dia buat pada Bella.”

7. “Saya tak percaya yang kita perlukan Sultan, Raja dan Permaisuri melawan bagi pihak Bella sebab sistem keadilan sangat-sangat lemah di Malaysia.”

8. “Sesiapa yang lakukan pada Bella, kita akan pastikan kita hantar mereka ke Neraka!”

9. “Noted Abang”

“Tapi khusus untuk kes Bella, saya tekankan pada korupsi dan penipuan duit yagn terjadi belakang pintu.”

“Saya bukan Specialist untuk OKU atau mahu ‘tunggang’ OKU untuk politik, tapi jangan menyamaratakan ciapan saya untuk perkara lain.”

“Ciapan saya khusus untuk Rumah Bonda dan Bainun.”

10. “Adakah swafoto ini perlu? Kes Bella ini sangat tragik dan kejam, kenapa dengan ekspresi muka itu? Sekurang-kurangnya kena ada perasaan.”

Share this…
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Similar Posts